Collectie details

Bufandy laat een stijlvolle en tijdloze collectie zien met haar sjaals en plaids in prachtige natuurlijke kleuren en gemaakt van een luxe alpaca wol met acryl. 

De collectie FABIAN bestaat uit drie verschillende typen sjaals: de 'klassieke' FABIAN is de 'must-haves' voor iedere vrouw. De FABIAN DOBLES zijn de sjaals met twee kleuren en de FABIAN RAYAS is met haar opvallende lijnenspel de meest gedurfde lijn. Naast de FABIAN serie vind je tegenwoordig ook infinity modellen onder de SILVIO collectie. Kortom, volop aanbod en wat ons betreft mag die winterse kou komen! 

De collecties zijn ontworpen met traditionele weefmethodes uit Zuid-Amerika, waarbij is gezocht naar een combinatie met nieuwe trends. De sjaals en plaids bestaan voor 80% uit alpaca wol en 20% acryl en daar is over nagedacht. Door dat beetje acryl is de sjaal namelijk net zo zacht al hij eruit ziet en blijft de sjaal lang mooi. Slim dus! 

De sjaals hebben een afmeting van minimaal 60x200cm en de plaids zijn 140x180cm. Echter door het grotendeels handmatige productie proces kan zowel de afmeting als de kleur van de sjaals en plaids iets variĆ«ren, waarmee iedere product in feite uniek is.

De collectie hoeden is een nieuwkomer dit jaar. Klassiek in model, stoer in kleur. Perfect om je winterse look mee af te maken.